Pokrowce na grilla – dlaczego warto zainteresować się marką Broil King?
Klienci, kupujący grille często mają dylemat, gdy stoją przed podjęciem decyzji o zakupie pokrowca. Wiele osób ma wątpliwości, czy taki gadżet jest im w ogóle potrzebny.
Klienci, kupujący grille często mają dylemat, gdy stoją przed podjęciem decyzji o zakupie pokrowca. Wiele osób ma wątpliwości, czy taki gadżet jest im w ogóle potrzebny.
Wiele osób, szczególnie tych, którzy poszukują tego jedynego, pierwszego grilla ma duży problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca zakupu.
Chociaż rok 2020 dopiero się zaczyna, wiele osób już tęskni za cieplejszą pogodą iprzyjęciem ogrodowym. Nic dziwnego – grillowanie pod chmurką to zdecydowanie jedna z przyjemniejszych rzeczy, jakie można robić latem.
Przy każdym rozpoczęciu sezonu grillowego mieszkańcy bloków, kamienic czy wieżowców stoją przed tym samym problemem – chciałoby się, ale nie można. Nie wszyscy dysponują ogrodem czy tarasem, na...
Kuchenka boczna na grillu to dla wielu osób zupełnie zbędny gadżet. W końcu po to mamy grilla, żeby przygotowywać jedzenie na grillu, a tradycyjne i nudne gotowanie na kuchence pozostawić w domu....
Dobry grill to podstawa udanej imprezy plenerowej niezależnie od tego czy myślimy o prywatnym spotkaniu z rodziną i znajomymi czy imprezie firmowej. Profesjonalny grill to też dobre narzędzie do...
Wielu Polaków zastanawia się gdzie można rozpalić grilla. W naszej ojczyźnie grillowanie zdobywa coraz większą popularność, stając się niemal naszym sportem narodowym. Według badań niemal połowa z...
Grillowane to proces, na który składa się wiele elementów. W zależności od gatunku przyrządzanych potraw ich obróbka termiczna może się różnić. W sztuce grillowania wyróżniamy trzy metody...
Jeżeli grillujemy na naturalnym drewnie lub jesteśmy fanami ogniska warto wiedzieć, że powstały popiół możemy wykorzystać. Nie trzeba, a nawet nie należy go wyrzucać! Świetnie sprawdzi się on jako...
Pokrywy w grillu spełniają ważną funkcję, choć zostały wprowadzone do powszechnego użytku dopiero w latach 50. XX wieku. Pod pokrywą w środku grilla tworzy się termoobieg, dzięki któremu możemy...